Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 


Τα καβαλέτα στήθηκαν για να τοποθετηθούν πάνω τους όχι πίνακες ζωγραφικής, αλλά χειροποίητες δημιουργίες με στρογγυλά τελάρα από βελούδα και όμορφα υφάσματα που πάνω τους θα κάτσουν τσόχινες και ξύλινες φιγούρες με πολύ χρυσόσκονη και ασημόσκονη για μια ευτυχισμένη χρονιά 


Δώρα για να τα προσφέρετε σε ανθρώπους που αγαπάτε μέσα σε πουγκάκια χειροποίητα και διακοσμημένα ανάλογα και τα οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσουν


Ευχόμαστε υγεία, αγάπη, ευτυχία και τύχη το 2018 σε όλους




Κωδ. ΤΕΛ01.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με καρό πανί και τη Mery Poppins που πετάει πάνω από τα σπίτια πάνω σε καβαλέτο. Ένα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)


**** Δεχόμαστε και παραγγελίες για προσθήκη ονόματος****






Κωδ. ΤΕΛ02.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με πουά εκρού πανί και τη Mery Poppins που πετάει πάνω από μία πόλη πάνω σε καβαλέτο. Ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους μας τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)





Κωδ. ΤΕΛ03.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με εκρού λινό πανί και το έλκηθρο με τον τάρανδο του Άι Βασίλη που πετάει πάνω από τα σπίτια για να μοιράσει τα δώρα του πάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)




Κωδ. ΤΕΛ04.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με πουά πανί και έναν οικισμό, με αστέρια στον ουρανό πάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)




Κωδ. ΤΕΛ05.17 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με καρό πανί και έναν σπίτι με τον χιονάνθρωπο και τη Mery Poppins που πετάει πάνω από τα σπίτια τραγουδώντας, πάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)





Κωδ. ΤΕΛ06.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με καρό πανί την εκκλησία και τα σπίτια, πάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας νονά και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)



Κωδ. ΤΕΛ07.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με μπορντό βελούδο και τα παιδάκια που κάνουν πατινάζ βλέποντας τη ρόδα να γυρίζει και τα αστέρια να λάμπουν στον ουρανό, πάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)



Κωδ. ΤΕΛ08.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με καρό πανί και το σπίτι της γιαγιάς και του παππού που περιμένουν τα εγγόνια τουςπάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους μας παππού και γιαγιά και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι από το ίδιο ύφασμα του κάδρου και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)




Κωδ. ΤΕΛ09.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με μπλε βελούδο και το ζευγάρι που χορεύει το βράδυ των Χριστουγέννων κάτω από τον εντυπωσιακό πολυέλαιο δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο πασπαλισμένοι με ασημόσκονηπάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους μας κουμπάρους και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)





Κωδ. ΤΕΛ010.18 Ξύλινο τελάρο (17 εκ.) με μπλε βελούδο και ο καρυοθραύστης με τη μπαλαρίνα που χορεύουν κάτω από τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, πασπαλισμένοι με ασημόσκονηπάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους μας κουμπάρους και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)





Κωδ. ΤΕΛ11.16 Ξύλινο τελάρο (13,5 εκ.) με καρό πανί και το σπιτάκι στο δάσος με το χιονάνθρωπο δίπλα και το έλατο στην αυλή στολισμένοπάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)





Κωδ. ΤΕΛ12.16 Ξύλινο τελάρο (13,5εκ.) με πουά πανί και το σπιτάκι στο δάσος με το χιονάνθρωπο δίπλα και το έλατο στην αυλή στολισμένοπάνω σε καβαλέτοΈνα υπέροχο δώρο για την αγαπημένη μας δασκάλα και όχι μόνο, τοποθετημένα σε χειροποίητο πουγκάκι και διακοσμημένο ανάλογα (κάδρο και καβαλέτο)













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου