Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ 


Γούρια και φέτος ... όχι όμως τα ίδια έχουν προστεθεί καθρέφτες με τυπωμένες ευχές 

"Υγεία-Αγάπη-Χαρά-Ευτυχία"

διακοσμημένα με κορδόνια, κορδέλες, δαντέλες, κουδουνάκια, μεταλλικά στοιχεία με χιονάνθρωπους και πολλά άλλα !!!


Ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους μας ανθρώπους!!!




Κωδ. ΓΞ01.12 Γούρι με ρόδι από καθρέφτη χρυσό πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι κόκκινο βελούδο καθρέφτη τετράφυλλο τριφύλλι με ευχή, κουδουνάκι και το έτος σε καθρέφτη.





Κωδ. ΓΞ02.12 Γούρι με ρόδι από καθρέφτη χρυσό πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι κόκκινο σατέν, καθρέφτη τετράφυλλο τριφύλλι με ευχή, κουδουνάκι και το έτος σε καθρέφτη.





Κωδ. ΓΞ03.14 Γούρι με ρόδι μεταλλικό πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι πράσινο σατέν, μεταλλικό στοιχείο, κουδουνάκι και το έτος.





Κωδ. ΓΞ04.13 Γούρι με φτερά αγγέλου μεταλλικά πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι κόκκινο σατέν, μεταλλικό κουδουνάκι και το έτος.






Κωδ. ΓΞ05.13 Γούρι με το δέντρο των ευχών μεταλλικό πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι πράσινο σατέν, μεταλλικό στοιχείο, κουδουνάκι και το έτος.






Κωδ. ΓΞ06.13 Γούρι με το δέντρο των ευχών μεταλλικό πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι πράσινο σατέν, μεταλλικό στοιχείο, κουδουνάκι και το έτος.




Κωδ. ΓΞ07.13 Γούρι με μεταλλικό ρόδι πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι πράσινο σατέν, μεταλλικό στοιχείο, κουδουνάκι και το έτος.





Κωδ. ΓΞ08.13 Γούρι με κλειδί μεταλλικό πάνω σε καθρέφτη που γύρω γύρω αναγράφονται ευχές και όλο πάνω σε γκλίτερ και ξύλο 10 εκ., κορδόνι πράσινο σατέν, μεταλλικό στοιχείο, κουδουνάκι και το έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου